مواد لازم بدین شرح می باشند:
برنج دو پیمانه
مرغ یک ران کامل (می توانید سینه استفاده کنید، من ترجیح می هم ران استفاده کنم تا غذا خیلی خشک نشود.)
زرشک نیم پیمانه
خلال بادام و پسته هر کدام ۴/۱ پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ماست کیسه ای یک و نیم قاشق (اگه ماست کیسه ای در دسترس نبود از سه قاشق ماست معمولی استفاده کنید)
نمک
زعفران
پیاز
روغن
مرغ رو با پیاز که چهارقاچ کردین بذارین بپزه. نمک یادتون نره. برنج رو یک ساعتی بذارید خیس بخوره بعد آبکشش کنید و کنار بذارید، بازم نمک یادتون نره. تخم مرغ و ماست رو با هم قاطی کنید. اگه ماستتون کیسه ای یه کمی آب اضافه کنید تا نرم شه. زعفرون رو تو آب داغ حل کنید و ولرم که شد به تخم مرغ و ماست اضافه کنید. مقدار این مایه باید به قدری باشه که کل برنج رو بتونید باهاش قاطی کنید. دو سه قاشق هم از آب مرغی که پختین به مایه تون اضافه کنید. بعدش یه مایه ی زرد تند به دست می آرین که اونو با برنج توی یه کاسه مخلوط کنید، ایندفعه هم نمک یادتون نره. زرشک رو با کمی شکر سرخ کنید و مرغ رو خورد کرده با خلال بادوم و پسته و زرشک با هم مخلوط کنید. توی یه قابلمه ی تفلون نیم پیمانه روغن داغ کنید و نصف برنج مخلوط شده با مایه زعفرون و تخم مرغ و ماست رو توش بریزید. روش رو با مرغ و زرشک و... بپوشونید و دوباره بقیه برنج رو روش بریزید و با پشت قاشق سفت کنید و کمی هم فشار بدید. دم کن بذارید و بذارید رو حرارت کم نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بمونه. قابلمه رو توی یه کمی آب سرد بذارید تا ته ته چین راحت از ظرف جدا بشه. یه دیس بذارید رو در قابلمه و قابلمه رو یکدفعه برگردونید. بعله. تموم شد. اینم ته چین قالبی.
برگرفته از وبلاگ روی میز آشپزخانه