این کشک بادمجون مناسب مهمونی هایی یه که شما هوس می کنین توش به علاوه برنج و خورش از کشک بادمجون هم استفاده کنید و با کشیدن اون تو یه دیس قشنگ سفره ی مهمونی تون رو قشنگ تر کنید. واسه مهمونی ها من قیمه اش رو با گوشت می پزم ولی تو خونه چون غذای گوشتی زیاد دوست ندارم و ساده تر هم می خوام باشه فقط لپه می ذارم به هر حال شما می تونید یه خورش قیمه کم آب یا بی آب درست کنید و از اون استفاده کنید. یادتون نره که این اندازه برای دو نفر و حداکثر سه نفره، طبق معمول اگه بیشتر خواستین مواد رو ضربدر تعداد کنید.
مواد لازم
بادمجان ۶-۵ تا
لپه نیم پیمانه
رب یک قاشق سرخالی
پیاز یک عدد/خورد شده
سیر دو حبه/ رنده شده
نعناع و آویشن خشک هر کدام یک قاشق مرباخوری
گردو نیم پیمانه
روغن
نمک و زردچوبه
کشک یک پیمانه
بادمجون ها رو پوست کنده و نازک ورقه ورقه کنید. نمک بپاشید و نیم ساعت کنار بذارید. بعد از نیم ساعت بشوریدشون و خشک کنید و تو روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
لپه رو یک ساعت بخیسونید. بعد با رب و نمک و زردچوبه و یک پیمانه آب رو حرارت کم بذارید بپزه. تا زمانی که آبش تموم شه و خیلی کم آب بشه.
بادمجون رو برگردونید تو ماهیتابه و روش لپه بریزید و دوباره روش بادمجون بچینید. توی قابلمه ای که لپه رو درست کردین نیم پیمانه آب جوش بچرخونید و اون رو توی ماهیتابه بریزید. شعله ی گاز رو کم کنید و بذارید غذا نیم ساعت بپزه.
کمی روغن داغ کنید و پیاز رو خورد کرده و توی روغن سرخ کنید(تو این عکسی که می بینید من پیاز رو رنده کردم) رنگ پیاز که برگشت سیر رنده شده رو اضافه کنید و تا بوش در اومد نعنا و آویشن خشک رو اضافه کرده و یکی دو چرخ بدین و شعله گاز رو خاموش کنید.
گردو رو خورد کنید. بادمجون ها رو دونه دونه همراه لپه های روش تو ظرف بچینید و روی هر لایه کشک و مخلوط پیاز و نعنا داغ و گردو خورد شده بریزید. روی لایه ی آخر کشک ریخته و با نعنا و پیاز داغ و لپه ی باقی مونده تو ماهیتابه تزیین کنید.
برگرفته از وبلاگ روی میز آشپزخانه