آشپزخونه شادی

دستور غذاهای اقتباس شده از وبلاگهای دیگه با ذکر نام وبلاگ

آشپزخونه شادی

دستور غذاهای اقتباس شده از وبلاگهای دیگه با ذکر نام وبلاگ

کشک بادمجان ورقه ای

این کشک بادمجون مناسب مهمونی هایی یه که شما هوس می کنین توش به علاوه برنج و خورش از کشک بادمجون هم استفاده کنید و با کشیدن اون تو یه دیس قشنگ سفره ی مهمونی تون رو قشنگ تر کنید.  واسه مهمونی ها من قیمه اش رو با گوشت می پزم ولی تو خونه چون غذای گوشتی زیاد دوست ندارم و ساده تر هم می خوام باشه فقط لپه می ذارم به هر حال شما می تونید یه خورش قیمه کم آب یا بی آب درست کنید و از اون استفاده کنید. یادتون نره که این اندازه برای دو نفر و حداکثر سه نفره، طبق معمول اگه بیشتر خواستین مواد رو ضربدر تعداد کنید.

مواد لازم

بادمجان ۶-۵ تا

لپه نیم پیمانه

رب یک قاشق سرخالی

پیاز یک عدد/خورد شده

سیر دو حبه/ رنده شده

نعناع و آویشن خشک هر کدام یک قاشق مرباخوری

گردو نیم پیمانه

روغن

نمک و زردچوبه

کشک یک پیمانه

بادمجون ها رو پوست کنده و نازک ورقه ورقه کنید. نمک بپاشید و نیم ساعت کنار بذارید. بعد از نیم ساعت بشوریدشون و خشک کنید و تو روغن سرخ کنید و کنار بذارید.

لپه رو یک ساعت بخیسونید. بعد با رب و نمک و زردچوبه و یک پیمانه آب رو حرارت کم بذارید بپزه. تا زمانی که آبش تموم شه و خیلی کم آب بشه.

بادمجون رو برگردونید تو ماهیتابه و روش لپه بریزید و دوباره روش بادمجون بچینید. توی قابلمه ای که لپه رو درست کردین نیم پیمانه آب جوش بچرخونید و اون رو توی ماهیتابه بریزید. شعله ی گاز رو کم کنید و بذارید غذا نیم ساعت بپزه.

کمی روغن داغ کنید و پیاز رو خورد کرده و توی روغن سرخ کنید(تو این عکسی که می بینید من پیاز رو رنده کردم) رنگ پیاز که برگشت سیر رنده شده رو اضافه کنید و تا بوش در اومد نعنا و آویشن خشک رو اضافه کرده و یکی دو چرخ بدین و شعله گاز رو خاموش کنید.

  گردو رو خورد کنید. بادمجون ها رو دونه دونه همراه لپه های روش تو ظرف بچینید و روی هر لایه کشک و مخلوط پیاز و نعنا داغ و گردو خورد شده بریزید. روی لایه ی آخر کشک ریخته و  با نعنا و پیاز داغ و لپه ی باقی مونده تو ماهیتابه تزیین کنید.

برگرفته از وبلاگ روی میز آشپزخانه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد