مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
برنج نصف پیمانه
سبزی خشک (آویشن و شوید و نعنا) همه با هم یک ق.غ سر خالی
جعفری خورد کرده یک ق.غ
زرشک نیم پیمانه کمی بیشتر
فلفل دلمه ای یک عدد
پیاز یک عدد
رب یک ق. غ
روغن
نمک و فلفل سیاه
زردچوبه و پودر کاری
آرد نخودچی یک ق.م
برنج رو با یک پیمانه آب بپزید.
یک چهارم از گوشت رو توی مخلوط کن بریزید تا زده بشه یا تو هاون بکوبید و مالش بدید. این کار برای همگیری بهتر کوفته است و اگه اینکارو نمی کنید بهتره از تخم مرغ و کمی آرد نخودچی بیشتر تو ترکیب کوفته استفاده کنید تا وا نره اما من این ترکیب رو بیشتر ترجیح می دم.
گوشت زده شده رو با گوشت معمولی و زرشک شسته شده و سبزی ها قاطی کنید.برنج رو هم اضافه کرده. نمک و فلفل بزنید و خوب مالش بدید. از مایه ی به دست اومده گلوله هایی به اندازه ی یه نارنگی کوچولو درست کنید و کنار بذارید.
پیاز رو توی قابلمه سرخ کرده و کمی که رنگش برگشت فلفل دلمه ای خورد شده رو اضافه کرده و کمی تفت بدین. بعد رب رو اضافه کرده و تفت بدین. زردچوبه و پودر کاری رو اضافه کرده و چرخی بدین. بعد یک پیمانه آب توش بریزین و وقتی جوشید کوفته ها رو دونه دونه و خیلی آروم توی قابلمه کنار هم بذارید. شعله رو کم کنید و کنار در قابلمه رو کمی باز بذارید. حدود ۴۵ دقیقه ی بعد در قابلمه رو کیپ کنید تا ۵ دقیقه هم با در بسته بجوشه و به روغن بیفته. کوفته ها رو جدا و آبش رو جدا بکشید. می تونید توی آب کوفته نان ترید کنید و بخورید مثل آبگوشت.
به غذای در حال پخت سر بزنید و هر وقت آبش کم شده بود کمی آب داغ اضافه کنید.
برگرفته از وبلاگ روی میز آشپزخانه