آشپزخونه شادی

دستور غذاهای اقتباس شده از وبلاگهای دیگه با ذکر نام وبلاگ

آشپزخونه شادی

دستور غذاهای اقتباس شده از وبلاگهای دیگه با ذکر نام وبلاگ

کوفته زرشک

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم

برنج نصف پیمانه

سبزی خشک (آویشن و شوید و نعنا) همه با هم یک ق.غ سر خالی

جعفری خورد کرده یک ق.غ

زرشک نیم پیمانه کمی بیشتر

فلفل دلمه ای یک عدد

پیاز یک عدد

رب یک ق. غ

روغن

نمک و فلفل سیاه

زردچوبه و پودر کاری

آرد نخودچی یک ق.م

برنج رو با یک پیمانه آب بپزید.

یک چهارم از گوشت رو توی مخلوط کن بریزید تا زده بشه یا تو هاون بکوبید و مالش بدید. این کار برای همگیری بهتر کوفته است و اگه اینکارو نمی کنید بهتره از تخم مرغ و کمی آرد نخودچی بیشتر تو ترکیب کوفته استفاده کنید تا وا نره اما من این ترکیب رو بیشتر ترجیح می دم.

گوشت زده شده رو با گوشت معمولی و زرشک شسته شده و سبزی ها قاطی کنید.برنج رو هم اضافه کرده. نمک و فلفل بزنید و خوب مالش بدید. از مایه ی به دست اومده گلوله هایی به اندازه ی یه نارنگی کوچولو درست کنید و کنار بذارید.

پیاز رو توی قابلمه سرخ کرده و کمی که رنگش برگشت فلفل دلمه ای خورد شده رو اضافه کرده و کمی تفت بدین.  بعد رب رو اضافه کرده و تفت بدین. زردچوبه و پودر کاری رو اضافه کرده و چرخی بدین. بعد یک پیمانه آب توش بریزین و وقتی جوشید کوفته ها رو دونه دونه و خیلی آروم توی قابلمه کنار هم بذارید. شعله رو کم کنید و کنار در قابلمه رو کمی باز بذارید. حدود ۴۵ دقیقه ی بعد در قابلمه رو کیپ کنید تا ۵ دقیقه هم با در بسته بجوشه و به روغن بیفته. کوفته ها رو جدا و آبش رو جدا بکشید. می تونید توی آب کوفته نان ترید کنید و بخورید مثل آبگوشت.

به غذای در حال پخت سر بزنید و هر وقت آبش کم شده بود کمی آب داغ اضافه کنید.

برگرفته از وبلاگ روی میز آشپزخانه

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد