مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده ۲ عدد
فلفل دلمه ای حلقه حلقه خورد شده یک عدد
سیر خورد شده دو تا سه حبه
گوجه فرنگی رنده شده ۴ تا ۵ عدد
آرد نخودچی ۱ق.م
گرد لیمو یک ق. م
نمک و فلفل سیاه
روغن
پیاز رنده شده رو بذارید کمی بمونه و بعد که آب انداخت با دست توی کاسه فشار بدین و کاسه رو یکوری کنید و آبش رو دور بریزید. گوشت و پیاز و نمک و فلفل و آرد نخودچی رو خوب قاطی کنید و مالش بدین تا چسبنده بشه. توی یه تابه تفلون مایه رو پهن کنید و با دست در همه ی قسمتها یکتواختش کنید. از کناره ی تابه کمی روغن بریزید و بذارید روی شعله ی ملایم و در تابه رو بذارید. ۵ دقیقه بعد وقتی غذا آب انداخت و رنگ گوشت تغییر کرد و کباب از لبه های تابه فاصله گرفت و کوچیک شد در تابه رو بردارید و بذارید آبش تبخیر بشه . کمی روغن اضافه کنیدو بذارید سرخ شه.
کباب رو با قاشق تفلون یا چوبی به چند تکه تقسیم کنید.
و برش گردونید تا اون طرفش هم سرخ بشه.
گوجه فرنگی رنده شده رو روی کباب بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. روش فلفل دلمه ای بریزید و سیر خورد شده بپاشید. گرد لیمو و کمی فلفل سیاه و نمک روش بپاشید.
در تابه رو بذارید و شعله ی گاز رو کم کنید و بذارید۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزه، بعد در تابه رو بردارید تا آب اضافی غذا تبخیر بشه. توی ظرف مورد نظرتون بکشید و با برنج و ماست و سبزی و دوغ و پیاز و ترشی و هر مخلفاتی که دوست دارین نوش جان فرمایید!!!
برگرفته از وبلاگ روی میز آشپزخانه