مواد لازم
میگو پاک شده ۵/۱ تا ۲ پیمانه
هویج ۳-۴ عدد متوسط
نخود سبز پخته یک پیمانه
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
فلفل دلمه ای خورد شده نصف یک عدد
آب قلم یا گوشت ۲ پیمانه
روغن
نمک
روغن رو داغ کرده و فلفل دلمه ای رو تفت بدین. هویج رو که پوست کنده اید و حلقه ای خورد کردین اضافه کنید و کمی تفت بدین. میگو ها رو بریزین و به تفت دادن روی شعله ی ملایم ادامه بدین تا رنگ میگوها کمی تغییر کنه. نمک و آب قلم رو اضافه کنید و وقتی جوشید زیرش رو کم کنید. بذارید بیست دقیقه با شعله ی کم ریز جوش بزنه بعد نخود سبز رو اضافه کنید و سیب زمینی ها رو پوست گرفته و مکعبی خورد کنید. سیب زمینی ها رو شسته و توی غذا بریزید. بذارید بیست دقیقه ی دیگه با حرارت کم بپزه. وقتی آب غذا تقریباً کشیده شد خوراک رو توی ظرف بکشید و روش چاشنی لیمو و فلفل بپاشید.
نکته: به جای پوست کندن هویج می تونید پوستش رو بتراشید تا حدی که تمیز بشه اینجوری از مزایای مواد غذایی موجود در پوست هویج مطلقاً محروم نمی شید.
نکته۲: این خوراک پر آب نیست و با آب قلم و روی حرارت کم پخته می شه اما اگر احساسا کردین غذاتون ممکنه بسوزه کمی آب جوش بهش اضافه کنید و هر بار که آب غذا تموم شد دوباره اضافه کنید. ورندارین یهو یه پاتیا آب بریزین تو غذا!!!!
یرگرفته از وبلاگ روی میز آشپزخانه