مواد:
بادمجون ۳ عدد
پیاز یه عدد
کشک یه پیمانه
برنج ۲/۱ پیمانه( بشورید و خام خام باشد)
گوش سردست یا خورشی یا هرجاش و که دوس دارین ۲۵۰ گرم
نعنا خشک و پیاز داغ به دلخواه
زغفران در اب حل شده ۱ -۲ ق غ
اولا بادمجون ها را پوس و سرخ کرده و با پیاز سرخ شده مخلوط میکنین.و اگر گوشتتان دیر پز اس را با یه پییاز و زرچوبه پس از تفت اب ریخه بپزید و به بادمجونها با برنج و یک و نیم لیوان اب اضافه ویک ساعتی که پخت و له شد و اب کمی داشت کشک را اضافه کنید تا بیشتر پخته و سپس با یک گوش کوب حسابی له و لوردش کنین یا در میکسر ریخته تا لهیده شوند و دست اخر زعفران و پیاز داغ و نعنا را اضافه کنید
* برای تهیه نعنا داغ روغن را در ظرف کوچکی ریخته جلزش که در امد خاموش کرده و ۱-۲ ق غ پودر نعنا رو اضافه کنین. اگه به حرف من گوش نکنین نعنا داغ سوخته بدست میاد که حسابی بوی گند میده!!!!
* به جای برنج مرسومه که از لوبیای سفید و یاااااااااااااااا عدس و یااااااااااا گندم استف شود. خود دانین.
برگرفته از آشپزخونه