مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد ـ آرد سفید حدود 80 الی 90 گرم ـ سینه مرغ چرخ شده 300 گرم ـ زعفران حل شده غلیظ 1 قاشق چایخوری ـ نمک و فلفل به میزان لازم ـ آرد سوخاری حدود 100 گرم ـ روغن جهت سرخ کردن به مقدار لازم.
طرز تهیه:
سینه ی مرغ، تخم مرغ، آرد سفید، زعفران حل شده و نمک و فلفل را با هم خوب مخلوط می کنیم. دست ها را کمی مرطوب کرده و حدود 30 گرم از مواد را جدا کرده و با فشار به صورت استوانه در می آوریم و در آرد سوخاری می غلتانیم تا لایه ای از آرد اطراف آن را بپوشاند. روغن را در ظرفی روی حرارت قرار داده کروکت ها را درون آن سرخ می کنیم و سرو می کنیم. می توانیم با سیب زمینی، گوجه فرنگی و خیار و چند پر جعفری تزئین کنیم.
* اگر کروکت ها بزرگتر از اندازه ی ذکر شده باشد و یا درست نازک نکرده باشیم، احتمالا با خام ماندن لایه درونی کروکت مواجه خواهیم شد.
برگرفته از آشپزخانه خانم نوتلا